ČAJ ZA JETRU, BR.13 (Institut Josif Pančić)

7.37KM

Upotreba ČAJA KOD OSLABLJENE FUNKCIJE JETRE preporučuje se: za čišćenje (detoksikaciju) jetre posle dugotrajne medikamentozne terapije ili svakodnevne izloženosti toksičnim materijama, kod dugotrajne, preterane upotrebe alkohola i kao podrška fiziološkim funkcijama jetre.

SKU: 315 Kategorija: , ,

Opis

ČAJ KOD OSLABLJENE FUNKCIJE JETRE  –  Moć bilja

Sastav:
Herba petrovca (Agrimoniae herba)
Herba podubice (Chamaedryos herba)
Cvijet kamilice (Chamomillae flos)
Korjen vodopije (Cichorii radix)
Kora krušine (Frangulae cortex)
List nane (Menthae piperitae folium)
Herba hajdučke trave (Millefolii herba)
Herba maslačka (Taraxaci herba)
Herba trave ive (Teucrii montani herba)

Osobine: Ljekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mješavine sadrži polisaharide, triterpene, diterpene, seskviterpenske laktone, triterpene, iridoidne monoterpene, fitosterole, flavonoide, karotenoide, tanine, etarska ulja (bogata mentolom iproazulenom), holin, inulin, poliacetilene, cijanogene glikozide,  antrahinonske glikozide (frangulin A i B i glukofrangulin A i B), organske kiseline i vitamine A, B1, B3, C i K.

Aktivni sastojci ljekovitog bilja koje ulazi u sastav Čajne mešavine kod oslabljene funkcije jetre povoljno djeluju na oporavak jetrinog parenhima i regulisanje lučenja žuči, čime se olakšava varenje i ublažavaju bolovi, grčevi i nadimanje.

Ograničenja u upotrebi : Tokom trudnoće i dojenja, Čaj kod oslabljene funkcije jetre može se koristiti u kraćem vremenskom periodu, uz saglasnost ljekara.

Način pripreme i upotrebe čaja: Supenu kašiku čajne mješavine preliti sa 200 ml ključale vode, sud poklopiti i ostaviti da stoji jedan sat. Procjediti i piti tri puta dnevno prije jela po 200ml nezaslađenog čaja.

Pakovanje: 100 g

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ČAJ ZA JETRU, BR.13 (Institut Josif Pančić)”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *