ASTAMAX KAPSULE

59.37KM

SKU: 18092 Kategorija: ,

Opis

AstaMax ima širok spektar primjena:
Utiče na jačanje imuniteta i štiti od infekcija. Reguliše holesterol. Štiti mišiće i zglobove. Smanjuje zamor i povećava izdržljivost. Pomaže kod očuvanja mentalnih kapaciteta. Njeguje kožu i vid.

AstaMax ima antioksidativno, kardio i neuro-protektivno, antiinflamatorno i imunostimulativno dejstvo. Pospješuje lipidni profil, kao i plodnost kod muškaraca, ima i anti-age efekat.

AstaMax, donosi najbolje iz prirode jer uz sojino ulje, sadrži astaksantin, najjači prirodni antioksidans za normalno funkcionisanje organizma.
Astaksantin ima mnogo jače dejstvo nego ostali antioksidansi:

  • 6000 puta jače deluje nego vitamin C
  • 550 puta jače dejstvo od vitamina E
  • 40 puta jače od beta-karotena
  • 75 puta jače dejstvo od alfa lipoinske kiseline
  • 550 puta jače od katehina u zelenom čaju*

Antioksidativno, kardio i  neuro protektivno, antiinflamatorno, imunostimulativno dejstvo, kao i anti-age efekat, uz pospešenje plodnosti kod muškaraca i lipidnog profila znači da širok spektar primena AstaMax-a dolazi kao ono najbolje iz prirode.

Kako djeluje astaksantin?

  1. Smanjuje oksidativni stres i upalu, poboljšava profil lipida i protok krvi na nivou kapilara i na taj način doprinosi snižavanju krvnog pritiska kod osoba sa hipertenzijom
  2. Kao antioksidant i antiinflamator astaksantin štiti mišiće, smanjuje zamor i povećava izdržljivost.
  3. Doprinosi zdravom i lijepom izgledu kože tako što povećava njenu hidriranost, elastičnost i ublažava vidljivost bora. Koristi se i za zaštitu kože od sunca, kako bi sprečio njeno oštećenje od UV zračenja.

Način upotrebe: 1 meka želatinska kapsula uz obrok koji sadrži masti. Preporučuje se uzimanje redovno, u kontinuitetu 4 do 6 nedelja, kako bi se omogućila maksimalna bioraspoloživost astaksantina.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “ASTAMAX KAPSULE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *