URIAGE SET XEMOSE KREMA 400ML XEMOSE ULJE 200ML

Kategorija: , ,

Opis

Xemose emolijentna krema 400ml:

Za sve vrste kseroza (atopijske, klimatske, senilne, ijatrogene) uključujući i atopijski dermatitis. Ova hranljiva i zaštitna krema trenutno umiruje svrab kože, obnavlja i jača kožnu barijeru, reguliše urođenu imunološku barijeru i uravnotežuje mikrobiološku barijeru kože.

Inovacija: Pojačano, trostruko dejstvo zahvaljujući kombinaciji 3 patentirana kompleksa (Chronoxine, Cerasterol 2F, TLR2 Regul)  i Uriage Termalnoj Vodi.

Namjena: umirujuća krema za obnavljanje lipida vrlo suhe kože lica i tijela. Za bebe, djecu i odrasle.

Način upotrebe: Svakodnevno nanositi na čistu kožu 1-2 puta dnevno.

Bez parfema. Bez parabena. Bez konzervanasa. Hipoalergena.

Xemose ulje 200ml:

Dermatološko ulje za kupanje prilagođeno suvoj i veoma suvoj koži i koži sklonoj atopiji. Nježno čisti, umiruje kožu i uklanja osjećaj zategnutosti, nelagode i svraba i obnavlja kožnu barijeru i ostavlja zaštitni sloj na koži kako bi se umanjio isušujući uticaj tvrde vode. Pogodno je za suvu, grubu i perutavu kožu lica i tijela. Veoma emolijentna i bogata tekstura vraća koži mekoću i osjećaj ugodnosti. Pogodno za korištenje u fazi upale kože.

Sastav: Termalna voda Uriage, glicerin, aktivni sastojci koji obnavljaju lipide, nježna baza za čišćenje.

Namjena: za tuširanje, kupanje normalne, suhe, veoma suhe i  mješovite osjetljive i nadražene kože sklone atopiji. Za bebe, djecu i odrasle.

Način upotrebe: Pogodno za svakodnevnu upotrebu tokom tuširanja/kupanja. Isperite i nježno posušite kožu tapkajući peškirom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “URIAGE SET XEMOSE KREMA 400ML XEMOSE ULJE 200ML”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *