NATUROPLEX TABLETE A 36

20.93KM

NATUROPLEX svojim jedinstvenim sastavom efikasno smanjuje tegobe u terapiji infekcija uzrokovanih Escherichiom coli (upala mokraćne bešike, upala prostate, upala bubrega ili mokraćnih puteva).   Aktivni sastojci vezuju se za receptore na površini bakterije Escherichia colii i na taj način onemogućavaju njeno vezivanje za zidove mokraćnih puteva i olakšavaju izbacivanje, čime se smanjuje mogućnost razvoja infekcija i ponovna pojava bolesti.  Aktivni sastojci djeluju antibakterijski, smiruju upalu, pospješuju izmokravanje, ublažavaju bol i nelagodu i jačaju imunitet uroepitela.

 

 

Opis

Naturoplex je potpuno prirodan preparat koji obezbjeđuje uspjeh u spriječavanju razvoja i terapiji urinarnih infekcija urinarnog trakta. Njegovi aktivni sastojci imaju antibakterijsko dejstvo. Posebno su efikasni u terapiji infekcija uzrokovanih bakterijom Escherichia coli koja se smatra najupornijim i najčešćim uzročnikom.
Preporučuje se kod: upale mokraćne bešike, upale bubrega, upale mokraćnih puteva, upale prosta

NAČIN PRIMJENE : 3-4 puta na dan po 3 Naturoplex tablete. Preparat bi trebalo uzimati najmanje od 7 – 14 dana. Može se koristiti samostalno ili uz antibiotike.

Upozorenje: Ne preporučuje se upotreba Naturoplex tableta kod trudnica, dojilja, kao ni kod osoba mlađih od 12 godina. Ne preporučuje se istovremena primjena sa varfarinom.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budi prvi koji će recenzirati “NATUROPLEX TABLETE A 36”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *